Vi arrangerer foredrag på Litteraturhuset i Oslo. Neste foredrag!


 • 04/21/2017 05:00 AM
  04/21/2017 05:00 AM

  Lene Jeppesen

   Hvor er vi og jordkloden på vei hen? Utfordringer og muligheter (dansk)
  Rom, Kverneland, 2 etg. 12:00 - 15:00
  Image

  Lene Jeppesen
   
  Hvor er vi og jordkloden på vei hen? Utfordringer og muligheter (dansk)

  Martinus Åndsvidenskab beskriver, hvordan universet er gennemtrængt af tanker, følelser og bevidsthed, som påvirker og styrer livet og harmonien både i vores egen hverdag og i verden omkring os. Vi ser på, hvordan vores indstilling og adfærd er i samklang med den klode vi bliver født ind på samt hvordan vi kan tage aktivt ansvar for vores relationer og dermed påvirke den fremtid vi er på vej ind i.
   
  Jordkloden og os
  Martinus forklarer at jordkloden, præcis som vi, er et levende væsen med livsfunktioner og bevidsthed. Dette er dog til en vis grad umuligt for os at sanse, fordi klodens livsytring foregår på makrokosmisk plan. Men vi er alle uundværlige celler i dette gigantvæsens fysiske og psykiske organisme, hvorfor samarbejdet har stor betydning, både for os og for jordkloden. Jordklodens bevidsthedsmæssige udvikling påvirker vores kulturepoker og miljø – og hele menneskehedens nuværende situation er ligeledes et udslag af jordklodens nuværende indvielsesproces.
   
  Udfordringer på vejen mod fremtidens menneske
  På vores flerlivsrejse frem mod fuldkommenhed gennemgår vi et utal af indvielser, som giver indsigt og en nuanceret forståelse for det fantastiske livspanorama, som vi alle er en uundværlig del af.
  Langsomt men sikkert afløses tungsind, tvivl, hovmod, mindreværd, intolerance, partiskhed og selviskhed af livsglæde, visdom, ligeværd, tolerance, forståelse, balance og empati. En sådan forædling af vores psyke er forudsætningen for et fremtidigt samfund i harmoni og fuldkommenhed.
   


Stacks Image 4464133


Martinus’ åndsvitenskap - en introduksjon

© Martinus Institut 1981

thex Created with Sketch.

Publisert 18. aug. 2015

”Hvem er jeg?” … ”Er der en mening med lidelse og død?” … ”Hvilken betydning har kærlighed?”
Martinus (1890-1981), dansk forfatter og mystiker, fik 30 år gammel en række dybe, åndelige lysoplevelser. Herefter oplevede han - ud fra sin intuition - universet som gennemstrømmet af en uendelig kærlighed og visdom. Ud fra 100 symboler og mere end 6.000 sider beskrev han et sammenhængende verdensbillede med eviggyldige love og en teoretisk vej til kosmisk indsigt.

Web 2017 Boye Garmann
Om oss
Martinus’ åndsvitenskap
Oslo kosmologiske forum:
Arrangerer foredrag og seminarer
og opplyser generelt om
Martinus samlede verker.
Signer for nyhetsbrev
Del sosialt