menu Meny

Program 2018/19


  • Lørdag
   11 mai 2019

   Tryggvi Gudmundsson

   Relasjoner i forvandling
   Rom, Kverneland, 2 etg. 12:00 - 15:00
   Image

   Relasjoner i forvandling (dansk)

   I vår del af verden ser man sjeldnere og sjeldnere par som er lykkelig forelsket i hverandre hele livet. Martinus forklarer at den motsatte seksuelle pols vekst i oss øker evnen til nestekjærlighet. Men den fortrenger samtidig gradvis forelskelsesevnen, noe som naturligvis medfører problemer i forbindelse med ekteskap og parforhold formange mennesker. Seminaret vil primært belyse den indre bevissthetsforandring som skjer i menneskenes psyke som følge av polforvandlingen. Vi vil oppleve nye samlivsformer som følge av denne utviklingen, og dette vil også medføre problemer som kan oppstå i framtidens intime relasjoner.
   Tanken om at det en dag ikke lengre finnes kvinner og menn må sies å være revolusjonerende. For noen er dette skremmende, for andre oppløftende. Martinus beskriver hvordan framtidens fullt utviklede menneske har balanse mellom sin maskuline og feminine pol. Han tilbyr en forklaring på de økende forandringene på det ekteskapelige og seksuelle område. Videre forklarer han hvorfor singellivet blir mer og mer alminnelig og hvorfor kjønnsnormene endrer sig raskt i samfunnet i dag. Med viten om denne utviklingen har vi lettere for å forstå vår indre utvikling, og hva det betyr for våre relasjoner når forelskelsesevnen degenererer i takt med at vår empatiske evne vokser. Nye samlivsformer oppstår, vennskabsforhold avløser de tradisjonelle ekteskaper, og flere og flere mennesker velger å leve alene.

  • Lørdag
   21 september 2019

   Leif Pettersson

   Program kommer
   Rom, Kverneland, 2 etg. 12:00 - 15:00
   Image

   Program kommer

  • Lørdag
   23 november 2019

   Anne Külper og Rune Östensson

   Program kommer
   Rom, Kverneland, 2 etg. 12:00 - 15:00
   Image

   Program kommer


  Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29,

  Pris: 200 kroner – kontant, vi har ikke betalingsterminal

  Låsbar garderobe i underetasjen

  Etter foredragene pleier de som har lyst gå ut sammen for å spise og samtale. Hvor vi skal spise blir opplyst i løpet av dagen.

  Om oss
  Martinus’ åndsvitenskap
  Oslo kosmologiske forum:
  Arrangerer foredrag og seminarer
  og opplyser generelt om
  Martinus samlede verker.
  Signer for nyhetsbrev
  Del sosialt